Pi NETWORK – Cara Melombong Percuma Cryptocurrency 2020

Pi NETWORK – Cara Melombong Percuma Cryptocurrency 2020

Assalamualaikum & SELAMAT DATANG SEMUA

I am sending you 1π! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 8 million members worldwide.

To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/zakrysan83 and use my username (zakrysan83) as your invitation code.

Bersyukur di atas kehadiran Tuan Puan ke dalam group ini dan Tahniah kerana Allah SWT memilih kita untuk berkumpul bersama dan berikan peluang yang tidak mungkin akan berulang kembali seumur hidup kita, kita takkan jumpa dah lepas ni.

Sekiranya belum.. Download Apps Pi Network dkt HP korang,

Cara dia mudah je..

_FREE & bukan scam, sebab korang tak kena bayar pun jangan risau dan jangan kelam kabut._

1. Download Apps nama apps tu Pi Network.

(PlayStore bagi yg guna fon android, Apps Store bagi yang guna iOS)

(Nama dia Network bukan MLM ye, ini 1st apps mining guna Phone Apps)

2. Lepas Download sync kan dengan Facebook Kita.

3. Register menggunakan nama kita sebenar di dalam IC. Wajib letak Bin/Binti.

Contoh:
Fullname: Mohd Eliani Yuszakri

Surname: Bin Jamaluddin

4. Create kita punya username, memudahkan orang lain register dan ingat jugak.

5. Bila mereka minta Invitation Code. Letak (zakrysan83). Sebab invitation code wajib, kalau tak, tak boleh masuk apps tu.

6. Baca arahan dan teruskan mining dgn tekan butang ⚡. Ulang setiap 24 jam..sekali.

Bermakna sehari sekali, kalau tak dia berhenti stop mining.

Rugi RM2400 sehari terlepas mining

Baca FAQ dekat setting ada, dekat bahagian chat ada.

Baca juga White Paper untuk kefahaman lanjut.
Khatamkan bila kita FREE TIME, baru kita faham tak perlu tanya banyak.

Jika Masih tak faham di ruangan Chat ada penerangan, dan pertanyaan juga direct kepada moderator.

Add chat Pioneer Melayu

Sekiranya korang follow step atas ni, buat masa sekarang ni income RM77k sebulan memang hak milik korang.

*#KeepMining*
*#PiCryptoCurrency*
*#WillBeKingOfBlockchain*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks