ASMR – Bitchy Mean Girl dose you're makeup /amateur home business roleplay (chewing gum,tapping…)

Hej alla hoppa! Denna videon handlar om Angelika som är en bitchig/elak tjej som har en oppositionell företag där hon sminkar vänner/bekanta och tjej på hennes skola. Det är hennes fritids intresse och ett sätt för henne att tjäna lite extra knäck. I denna videon finns dessa triggers: chewing gum, tapping, lip smacking, brushing, face touching, wispering etc. Vill bara påminna om att jag är inte mig själv som person i denna videon, utan spelar någon annan en fiktiv person. Det jag säger och hur jag beter mig i den här videon är inte jag och inte mina åsikter, jag skådespelar bara. Vill inte att någon ska ta åt sig eller må dåligt av videon❤️

Måste först och främst säga att det var som vanligt länge sedan jag gjorde en ASMR video. Denna videon gjorde jag av ren impuls och improviserade den. Så om den inte ar helt perfekt eller begriplig så är det för att den inte är helt genomtänkt. Vill även be om ursäkt för att man hör min familj i bakgrunden mm. Samt att jag inte viskar utan pratar/pratar med lågt ton. Hoppas det funkar ändå.

Har gjort flera styckna videos men har tyvärr tappat inspirationen/glädjen av de videorna. Inget blir roligt när man är en perfektionist och aldrig känner sig tillräckligt bra. Har även köpt en mikrofon, men lyckas inte få ljudet att matcha med videon. Har tex testat att klappa och matchat ihop ljud vågorna med varandra. Men efter några minuter blir det i osynk.

❗️❗️❗️Men annars hoppas jag att ni tycket om videon! Och gill, prenumerera och kommentera. Tyckte ni om roleplay videos? Vad vill ni ha för videos? Vad tyckte ni extra mycket om i denna videon? Vad behöver jag tänka på? ❗️❗️❗️

Ha det det bra och glöm inte bort att alla ni är värdefulla! ❤️